Advocatenkantoor Almere

Maak kennis met het advocatenkantoor uit Almere

U bent op zoek naar een advocatenkantoor in Almere en zodoende bent u bij FG Advocatuur terecht gekomen. Kiest u voor onze dienstverlening, dan wordt u bijgestaan door Fadi Gül. Nadat zij afstudeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heeft zij veel ervaring opgedaan bij zowel grote als kleine advocatenkantoren. Sinds 2009 heeft zij haar eigen praktijk waar de nadruk ligt op personen- en familierecht, strafrecht en sociale zekerheidsrecht. Maar ook kan zij u helpen met WSNP-gerelateerde zaken. Wanneer u bijvoorbeeld hoger beroep wilt indienen omdat u niet wordt toegelaten tot de WSNP, heeft u een advocaat nodig

Op deAdvocatenkantoor Almere hoogte van de huidige wetgeving

Het advocatenkantoor houdt zich onder andere bezig met het sociale zekerheidsrecht. Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment wel te maken met dit rechtsgebied. De zaken die hieronder vallen hebben veelal te maken met een WW-uitkering, maar u kunt ook denken aan juridische vraagstukken betreffende bijstandsuitkeringen en studiefinanciering. Omdat de wetgeving continu verandert en ook nog eens erg ingewikkeld is, is het zeker aan te raden om een advocaat in te schakelen. Zij is op de hoogte van alle huidige regels en kan u exact vertellen welke vervolgstappen u het beste kunt nemen.

 

Altijd een standaard uurtarief

FG Advocatenkantoor in Almere kan u helpen door u te adviseren over de vervolgstappen die u kunt ondernemen. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en de juiste beslissingen neemt. Maar ook kan dit advocatenkantoor u bijstaan wanneer u besluit om in hoger beroep te gaan. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u direct contact opnemen. Het eerste half uur is altijd gratis. Besluit u om met FG Advocatuur in zee te gaan, dan betaalt u altijd een standaard uurtarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Contact       Rechtsgebieden