Familierecht advocaat Amsterdam

Familierecht advocaat Amsterdam

U bent op zoek naar een familierecht advocaat in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij FG Advocatuur. Wij zijn gevestigd in Almere Centrum en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Echter hoeft u niet naar Almere te komen, want wij kunnen u bijstaan bij procedures door heel Nederland. Heeft u een juridische vraag of een conflict? Dan kunt u altijd direct contact opnemen voor meer informatie.

Wanneer kunnen wij u bijstaan?

Het personen- en familierecht is zeer breed, waardoor er diverse zaken zijn die vallen binnen dit rechtsgebied. Er zijn allerlei levensgebeurtenissen waarbij u wellicht niet direct denkt aan een advocaat, maar dit toch zeker van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • U wilt uw (pasgeboren) kind erkennen

  • U bent het niet met uw ex eens over de opvoeding van uw kind(eren)
  • U wilt uw alimentatiebedrag wijzigen
  • U wilt de huwelijkse voorwaarden wijzigen
  • U gaat scheiden en heeft hierbij juridische begeleiding nodig

Een oplossing voor alleFamilierecht advocaat Amsterdam partijen

De familierecht advocaat uit Amsterdam houdt altijd rekening met de belangen van alle partijen. In veel van bovenstaande zaken staan de belangen van de kinderen bovenaan. Ook met hen zal altijd rekening worden gehouden. Daarnaast proberen we om, in onderling overleg, tot heldere afspraken en een passende oplossing te komen. Zo hopen we te voorkomen dat er een rechter bij wordt betrokken, wat u een hoop tijd en moeite zal besparen. Mocht het toch op een rechtszaak uitlopen, dan kunt u uiteraard ook rekenen op juridische begeleiding van de familierecht advocaat uit Amsterdam.

Contact       Rechtsgebieden