Wijziging alimentatie

Juridische hulp nodig bij de wijziging van uw alimentatie?

Wanneer u een wijziging in uw alimentatie wilt aanbrengen, is het aan te raden om een ervaren advocaat in te schakelen. De advocaat die werkzaam is bij FG Advocatuur is op de hoogte van de huidige wetgeving en kan u bijstaan in dit proces. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en uw alimentatie succesvol kunt wijzigen. De wetgeving op dit gebied verandert immers regelmatig en op deze manier voorkomt u dat u teveel betaalt.

Ervaren in het rechtsgebied

Deze advocaat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. De zaken die onder dit rechtsgebied vallen, variëren van scheidingen tot omgangsregelingen en dergelijke. Ook een wijziging vaWijziging Alimentatien de alimentatie valt hieronder. Met het wijzigen en/of aanvragen van zowel partner- als kinderalimentatie kan deze advocaat u helpen. Er zijn diverse factoren die een invloed hebben op de hoogte van het alimentatiebedrag:

  • Ontslag of werkeloosheid
  • Een hoger/lager inkomen
  • Hertrouwen of samenwonen
  • Pensionering
  • Overlijden

Bovenstaande voorbeelden kunnen aanleiding zijn voor een wijziging van de alimentatie. Heeft u hier een vraag over of wilt u graag juridische begeleiding? Dan kunt u bij FG Advocatuur terecht. Bel dus gerust om uw zaak te bespreken. Het eerste half uur is gratis, daarna betaalt u een standaard uurtarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Contact       Rechtsgebieden